Frons laten verwijderen bij Beauty Fillers
Frons

BeautyFillers laat uw frons verdwijnen

Frons tussen de wenkbrauwen laten verwijderen

Een blijvende frons tussen de wenkbrauwen is tekenend voor uw gezicht en bepaalt grotendeels uw uitstraling. Daarnaast zorgt het vaak voor ongewenste reacties van uw omgeving. Misschien wordt er aan u gevraagd of u boos bent of waarom u zo’n norse uitstraling heeft. Dat u verlost wilt worden van deze frons kunnen wij ons bij BeautyFillers dan ook goed voorstellen. Wij bieden u gerichte behandelingen aan die uitsluitend door deskundige artsen worden uitgevoerd.   

Hoe ontstaat een frons?

De huid verliest elasticiteit, naarmate u ouder wordt. Hierdoor kunnen rimpels en de bekende frons tussen de wenkbrauwen ontstaan. Het resultaat is een uitstraling die vaak niet meer overeenkomt met hoe u zich van binnen voelt. Met een gerichte frons behandeling wordt uw gezicht met botox of fillers verlost van de rimpel die u er zo vermoeid laat uitzien. Na de behandeling ziet u direct de verbetering die is opgetreden en bent u gedurende langere tijd verlost van de vervelende frons. 

Hoe werkt een frons behandeling?

Bij een frons behandeling staat uw veiligheid altijd voorop. Wij kunnen de frons tussen de wenkbrauwen laten verwijderen door gebruik te maken van fillers en botox.  Beide behandelingen zijn veilig, maar worden ingezet met elk een ander middel. Bij een frons behandeling met filler wordt een vulmiddel via een dunne injectiespuit in uw gezicht geplaatst. Bij een frons behandeling met botox verdwijnt de frons door het inbrengen van een spierontspanner, de botox. Welke behandeling voor u het meest geschikt is, wordt bepaald aan de hand van het intakegesprek dat u in onze kliniek heeft met de behandelend specialist. 

Interesse in een frons behandeling?

Wilt u de frons tussen de wenkbrauwen in onze kliniek laten behandelen? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag en kijken uit naar uw bezoek.  

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

BeautyFillers

Stel uw vraag

Frons

Copyright © 2024 BeautyFillers

Popup

BeautyFillers