Frons laten verwijderen bij Beauty Fillers
Frons

BeautyFillers laat uw frons verdwijnen

Heeft u last van een frons tussen uw wenkbrauwen? BeautyFillers laat uw frons verdwijnen met behulp van botox. Wij zijn een gespecialiseerde kliniek die cosmetische ingrepen uitvoert. Onze deskundige artsen hebben jarenlange ervaring in het verwijderen van een frons op uw gezicht. BeautyFillers werkt alleen met de beste middelen. Hiermee worden jaarlijks vele behandelingen uitgevoerd en het is een zeer veilig middel. Naast frons rimpels laten verdwijnen, verwijderen wij ook kraaienpoten.  

Hoe werkt een frons behandeling bij BeautyFillers?

Als u ouder wordt verliest de huid elasticiteit en kunnen er frons rimpels ontstaan tussen uw wenkbrauwen. Een frons kan uw gezicht een vermoeide of boze uitdrukking geven. Voordat we u behandelen krijgt u een intakegesprek met één van onze ervaren cosmetische artsen. In dit gesprek bespreken we uw wensen en wat de mogelijkheden van behandeling zijn. Onze artsen zullen u een eerlijk advies geven. Wij vinden het belangrijk dat de behandeling past bij uw uiterlijk en u er zo natuurlijk mogelijk uit ziet. U krijgt daarnaast uitleg over de behandeling en nabehandeling. Kwaliteit en veiligheid staan bij ons centraal.  

BeautyFillers helpt uw frons te verdwijnen door middel van injectables. Wat zijn injectables precies? Het zijn behandelingen met verschillende vulmiddelen zoals fillers op natuurlijke basis en/of behandelingen met een spierontspanner, ook wel een botox behandeling genoemd. Onze gespecialiseerde artsen geven met injectables uw gezicht weer de mooie vormen en scherpe lijnen terug. U krijgt weer een frisse, vriendelijkere en jongere uitstraling.  

Neem contact op met BeautyFillers voor een frons behandeling  

Heeft u interesse in een frons behandeling bij BeautyFillers of wilt u liever eerst meer informatie over de behandeling? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier, per telefoon: 085 – 0212012 of per email: info@beautyfillers.nl. Aarzel niet, wij beantwoorden graag uw vragen over een frons behandeling.  

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

BeautyFillers logo
BeautyFillers

Stel uw vraag

Frons

Copyright © 2023 BeautyFillers Alle rechten voorbehouden

Popup

BeautyFillers logo
BeautyFillers