Fillers Tekst

Fillers

Wat zijn fillers?

Naarmate we ouder worden, verliest onze huid vet, collageen, hyaluronzuur en andere belangrijke elementen die ons gezicht zijn natuurlijke volume en ondersteuning geven. Ook beginnen zich lijntjes, rimpels en plooien te vormen die ervoor zorgen dat we er ouder uit gaan zien. Daarnaast spelen schadelijke invloeden van buitenaf ook nog een rol in de veroudering van de huid, denk bijvoorbeeld aan de zon, roken, slecht dieet of stress. Middels fillers kunnen we deze veroudering tegengaan en de huid weer verbeteren.

In een filler zit een zachte gel met hyaluronzuur dat water aantrekt. De gel is bijna identiek aan het lichaamseigen hyaluronzuur waardoor de huid deze gel dus ook goed opneemt. Tevens zit er verdoving in de gel waardoor de behandeling niet pijnlijk is.

Door de filler middels een heel fijn naaldje in de huid te injecteren kunnen we een rimpel verzachten / vervagen (neuslippenplooi), de huid verstevigen (slapper wordende huid bij de wangen), volume geven (lippen of jukbeenderen) en de gezichtcontouren weer in balans te brengen.

Wij maken gebruik van de merken Restylane en Juvederm omdat dit de veiligste en beste producten uit de markt zijn. Ze zijn al jaren beschikbaar, er is erg veel wetenschappelijk onderzoek verricht met deze merken en er zijn al meer dan 40 miljoen cliënten met Restylane en Juvederm behandeld, met een hoog klanttevredenheidspercentage.

Behandelgebieden

De meest voorkomende behandelgebieden zijn de neuslippenplooi, lippen, rokerslijntjes en de wallen. Zie hieronder welke behandelgebieden wij nog meer kunnen behandelen bij Beautyfillers.

De behandeling

Voordat u wordt behandeld, krijgt u een uitgebreid consult. Hierin bespreken we of uw medische achtergrond geen bezwaren geeft voor de behandeling en wat uw precieze wensen zijn. Na uitgebreide uitleg over onze fillers stellen we vervolgens samen met u een behandelplan op. Bij sommige indicaties kan de behandeling wat gevoelig zijn. Daarom bespreken we vooraf of dat u kosteloos gebruik wil maken van een verdovende crème. Dit zal de behandeling wat verzachten. Voor de behandeling van 1ml Restylane of Juvederm neemt de cosmetisch arts ruim de tijd en zal het ongeveer 30 minuten duren.

Natuurlijk Resultaat

Onze fillers zorgen voor een direct resultaat. De rimpel zal dus direct minder zijn, de lippen voller en de wallen minder diep. We maken altijd foto’s voor de behandeling zodat u het resultaat goed kan zien. Verschillende BN’ers zijn soms zodanig behandeld dat het erg duidelijk zichtbaar is, zoals te volle lippen. Zij hebben hier bewust voor gekozen en dit is zeker niet standaard in Nederland. Door terughoudend te werk te gaan kunnen wij u een natuurlijk resultaat garanderen.

Na de behandeling

Direct na de behandeling kan het zijn dat u rode plekjes, wat kleine blauwe plekjes, zwelling, jeuk of gevoeligheid heeft van de injectie zelf. Het is daarom van belang om direct na de behandeling en 24 uur erna goed te koelen met ijs. Eventuele roodheid en zwelling zullen dan zeker afgenomen zijn. Indien u een blauw plekje heeft kan dat wat langer duren voordat deze weg is. De overige reacties zullen ook snel verdwijnen.

Na de behandeling raden wij af om direct make up aan te brengen op de gebieden waar we behandeld hebben. De volgende dag is het zeker mogelijk om weer make up te gebruiken. Indien u gebruik wil maken van een goede camouflerende crème kunnen wij u daarover adviseren in de kliniek!

Effect van de behandeling en wat kan je verwachten

Een van de grote voordelen van het merk Restylane is dat het effect lang aanhoudt maar niet permanent is. Hoe lang het resultaat van een behandeling zichtbaar is, hangt af van verschillende factoren. Het behandelgebied speelt een belangrijke rol en daarnaast ook het huidtype, de levensstijl en de leeftijd. We geven u hier graag informatie over in de kliniek.

Het resultaat van de behandeling zal langzaam afnemen. We adviseren om niet te wachten totdat de rimpel weer helemaal terug is maar net daarvoor weer naar de kliniek te komen voor een nieuwe behandeling. Vaak hebben we dan minder filler nodig dan de eerste keer met hetzelfde mooie resultaat.

Daarnaast is het mogelijk om binnen 3 tot 6 maanden na de eerste behandeling een ‘touch up’ te krijgen om het resultaat van de eerste behandeling in stand te houden.

Risico’s en bijwerkingen

Aangezien het hyaluronzuur van Restylane minder dan 1% afwijkt van het lichaamseigen hyaluronzuur zal het lichaam hier positief op reageren.

De fillers van Restylane zijn al sinds 1996 op de markt en is er sinds die tijd erg veel wetenschappelijk onderzoek verricht om het resultaat te bevestigen. Tevens hebben meer dan 28 miljoen cliënten reeds een behandeling ondergaan met Restylane, zonder afwijkende bijwerkingen. Dit zelfde geldt voor het merk Juverderm.

Hieruit kunnen we concluderen dat het een erg betrouwbaar en veilig product is om te gebruiken.

Na het injecteren kunnen zich alleen een aantal algemene, aan de injectie gerelateerde reacties voordoen zoals beschreven bij het kopje ‘Na de behandeling’.

“Neem gerust contact met ons op voor extra informatie of als u een vrijblijvend consult wilt inplannen: 085-0212012”

BeautyFillers
Afspraak

Maak een afspraak

Ja

BeautyFillers

Copyright © 2024 BeautyFillers

Popup

BeautyFillers