Werkwijze Tekst

Werkwijze

Consult

We starten de behandelingen altijd met een consult met onze Beautycoach.
Wanneer u voor het eerst een afspraak bij ons maakt, plannen we altijd een uitgebreid eerste consult in. Graag leren we u kennen en nemen we de tijd om u informatie te geven betreffende onze kliniek, onze producten en onze werkwijze. Tevens bespreken we uw medische achtergrond en wordt er aandachtig geluisterd naar de reden van uw komst en uw wensen. Vervolgens stellen we samen met u het juiste behandelplan op. Hierbij houden we rekening met uw huidtype, conditie en hydratatie van de huid en natuurlijk de rimpels, de plooien en of het volumeverlies.

Vervolgs beslist u zelf of u de besproken behandeling meteen wilt laten uitvoeren of dat u er nog over na wil denken. U zit uiteraard nergens aan vast!

Wanneer u reeds voor behandeling bent geweest, nemen we altijd de vorige behandelingen met u door en bespreken we uiteraard wat uw wensen van uw nieuwe bezoek zijn.

Behandeling

U kunt bij ons terecht voor behandeling met botuline toxine (Botox), fillers, Restylane Skinboosters, Profhilo en een bovenooglidcorrectie. Uw wensenhet , gebied dat behandeld dient te worden en uw huidtype bepalen de keuze voor een specifieke behandeling.

Een behandeling met botuline toxine of Profhilo duurt tussen de 10 en 20 minuten en is over het algemeen pijnloos. Een behandeling met fillers neemt gemiddeld 20 tot 40 minuten in beslag, vooraf is het mogelijk om kosteloos gebruik te maken van verdovende crème. In de fillers zit ook een klein beetje verdoving, zodat u altijd zonder pijnklachten de kliniek verlaat.
Een bovenooglidcorrectie duurt over het algemeen 60 minuten.

Nazorg

Het resultaat van een filler is direct na de behandeling zichtbaar. Het resultaat van een behandeling met botuline toxine laat enige dagen op zich wachten, maar is binnen één tot twee weken ook optimaal zichtbaar. Hetzelfde geldt voor Restylane Skinboosters en Profhilo, hiervoor zijn meerdere behandelingen kort achter elkaar nodig.
Voordat u de kliniek verlaat, hoort u exact of en hoe u het behandelde gebied dient te verzorgen.

Tevens belt onze beautycoach u op na de behandelingen om te bespreken hoe de dagen na de behandeling zijn verlopen en of het resultaat naar wens is. Graag zien we u na 2 weken terug voor een nacontrole.

Mocht u toch nog vragen hebben, kunt u uiteraard altijd contact opnemen met de kliniek.

BeautyFillers
Afspraak

Maak een afspraak

Ja

BeautyFillers

Copyright © 2024 BeautyFillers

Popup

BeautyFillers