Profhilo

Profhilo

Wat is Profhilo®?

Profhilo is een natuurlijke anti-aging behandeling met puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. De werking van Profhilo is te danken aan het feit dat de aanmaak van collageen, elastine en zelfs vetweefsel gestimuleerd wordt. De huid wordt weer stevig en gezond in de verschillende huidlagen.
De behandeling is erg geschikt om een geheel gezicht te remodelleren, de huid te verbeteren en te verstevigen, maar kan ook ingezet worden bij verslapping van de hals, het decolleté, de handen en zelfs de bovenarmen. Het resultaat is heel natuurlijk, de huid wordt steviger en krijgt een mooie glans. Je draait als het ware de klok een aantal jaren terug.
Een belangrijk voordeel is dat we met Profhilo de huid kunnen verjongen zonder volume te geven aan het gezicht. De huid wordt daadwerkelijk herstelt, huidverslapping wordt aangepakt en dit alles zonder chemische toevoegingen.

Deze behandeling is geschikt voor iedereen vanaf 30 jaar die huidverslapping tegen wil gaan. Dankzij de speciale techniek is het ook vaak mogelijk te behandelen bij een onrustige huid als bij acne. Tevens is het zeer geschikt voor cliënten die een natuurlijk huidverjongend effect willen en of de stap naar een “echte” filler (nog) niet zien zitten.

Het product heeft in 2016 de Aesthetic Awards gewonnen voor de meest innovatieve behandeling!

Zones

Wetenschappelijke onderzoeken en ervaringen geven zichtbare verbetering van onder andere de huidkwaliteit bij de volgende behandelgebieden:

  • Gezicht
  • Nek / hals
  • Decolleté
  • Bovenarmen
  • Handen

De behandeling

Voordat u wordt behandeld, krijgt u een uitgebreid consult. Hierin bespreken we of uw medische achtergrond geen bezwaren geeft voor de behandeling en wat uw precieze wensen zijn. Na uitgebreide uitleg over Profhilo stellen we vervolgens samen met u een behandelplan op.
Bij deze behandeling wordt er op 5 anatomisch uitgekiende punten aan elke zijde van het gezicht een kleine hoeveelheid Profhilo geïnjecteerd, die verspreiding over hele gezicht mogelijk maken. Dit is nagenoeg pijnloos.

Natuurlijk resultaat

De focus van de behandeling ligt op huidverbetering en huidversteviging waardoor de kwaliteit van de huid zal verbeteren en de fijne lijntjes zullen verminderen. Dit ontstaat op een geleidelijke en subtiele manier. De huid zal er uiteindelijk gezonder en steviger uitzien met minder fijne lijntjes.

Na de behandeling

Ongeveer 15 minuten na de behandeling kunt u nog kleine bultjes zien van waar het product is ingespoten. Daarna ziet u er niets meer van, maar gedurende de 28 dagen die volgen zal het product de huid aanzetten zich beter te hydrateren en verstevigen. Na 28 dagen is een 2e behandeling nodig en 8 weken na de 1e behandeling gaat u het resultaat zien.

Effect van de behandeling

Er zijn 2 tot 3 behandelingen nodig met een pauze van een maand. Omdat de huid door deze behandeling aan het werk gezet wordt, ziet u niet meteen resultaat. Vanaf 4 tot 6 weken na de 1e behandeling is het positieve effect waarneembaar. Na de 2e behandeling stijgt de aanmaak van collageen en elastine nog verder. De behandeling kan op meerdere gebieden toegepast worden en kan ook gecombineerd worden met andere behandelingen.
Het is afhankelijk van de conditie van de huid hoe lang deze verbeteringen zichtbaar blijven. Geadviseerd wordt om 1 of 2 keer per jaar een losse behandeling te ondergaan om het resultaat te behouden. Immers: het verouderingsproces gaat gewoon door.

Risico’s en bijwerkingen

Hyaluronzuur is een stof die van nature in de huid voorkomt. Wanneer deze stof geïnjecteerd wordt, wordt deze uitermate goed door de huid verdragen. De mogelijke neveneffecten van een behandeling met Profhilo zijn milde zwelling, roodheid en soms een paar blauwe plekjes. Dit wordt eerder veroorzaakt door de injecties dan door het product zelf en zal snel verdwijnen.
Profhilo® is sinds 2015 op de markt en wordt sindsdien wereldwijd veel gebruikt, waarbij tot op heden nog geen bijwerkingen anders dan bovengenoemde, zijn gerapporteerd. Dit is toe te schrijven aan het feit dat het een zeer pure vorm van hyaluronzuur betreft.

“Neem gerust contact op voor extra informatie of als u een vrijblijvend consult wilt inplannen: 085-0212012″

 ???????

BeautyFillers
Afspraak

Maak een afspraak

Ja

BeautyFillers

Copyright © 2024 BeautyFillers

Popup

BeautyFillers