Restylane Skinboosters

Restylane Skinboosters

Wat is Restylane Skinboosters?

Een unieke behandelvorm voor een langdurige hydratatie van de huid. Restylane Skinboosters zorgt voor een subtiele, geleidelijke verandering in de kwaliteit en elastiteit van de huid. Het resultaat is een stralend uitziende en zichtbaar jongere huid!

Daar waar een crème maar 8% door de huid heen dringt, komt Restylane Skinboosters 100% aan op die plaatsen in de huid waar dat daadwerkelijk nodig is.

De gel bevat hyaluronzuur dat we diep in de huid aanbrengen middels micro-injecties. Hyaluronzuur komt van nature voor in de huid en zorgt er dankzij zijn waterbindende vermogen voor dat de huid gehydrateerd blijft.

Schadelijke invloeden van buitenaf, zoals zon, luchtvervuiling en verwarming maar ook stress, roken of slechte eetgewoonten kunnen ervoor zorgen dat het hyaluronzuur in de huid afneemt en dat onder andere de huidkwaliteit hierdoor snel achteruit gaat.

Restylane Skinboosters kan gebruikt worden voor:

 • Hydratatie van de droge huid
 • Verbeteren van de elastiteit en verstevigen van de oudere huid
 • Herstellen van een zonbeschadigde huid
 • Fijne lijntjes verminderen (craquelé)
 • Voorkomen van de eerste rimpels
 • Verbetering van de huid met onregelmatigheden zoals acnelittekens

 

  Behandelgebieden

  Omdat Restylane Skinboosters de algehele conditie van de huid verbetert en nagenoeg geen volume geeft kunnen we de behandeling op meerdere plekken in het gezicht en op het lichaam toepassen.

  Wetenschappelijke onderzoeken en ervaringen in de praktijk geven zichtbare verbetering van onder andere de huidkwaliteit bij de volgende behandelgebieden:

  • Gezicht
  • Nek / hals
  • Decolleté
  • Bovenarmen
  • Handen

  Op dit moment lopen er wetenschappelijke onderzoeken naar onder andere verbetering van de huidkwaliteit bij striae na zwangerschap.

  De behandeling

  Voordat u wordt behandeld, krijgt u een uitgebreid consult. Hierin bespreken we of uw medische achtergrond geen bezwaren geeft voor de behandeling en wat uw precieze wensen zijn. Na uitgebreide uitleg over Restylane Skinboosters stellen we vervolgens samen met u een behandelplan op.

  Aangezien het meerdere prikjes zijn met een hele dunne naald maken we over het algemeen gebruik van een verdovende crème. Tevens zit er in Restylane Skinboosters verdoving waardoor de behandeling hooguit wat gevoelig is maar zeker niet pijnlijk.
  De behandeling bestaat uit meerdere micro-injecties met een gel die gestabiliseerd hyaluronzuur bevat. Op deze manier laten we in een bepaald behandelgebied kleine druppeltjes gestabiliseerd hyaluronzuur achter die de huid direct weer hydrateert waardoor de algehele huidkwaliteit verbetert en er zichtbaar jonger uit gaat zien.

  Natuurlijk Resultaat

  Restylane skinboosters zorgt voor een geleidelijke verbetering van de huidkwaliteit. Dit betekent dat de verandering in de conditie van de huid subtiel is en zeer natuurlijk oogt. U zult reacties krijgen zoals ‘ben je op vakantie geweest’ ‘wat ziet je huid er stralend en glad uit’.

  Na de behandeling

  Direct na de behandeling kan het zijn dat u rode plekjes en kleine blauwe plekjes heeft van de injectie. We kunnen namelijk niet door de huid heen kijken waar de kleine bloedvaten liggen en kunnen met het dunne naaldje een klein bloedvat raken. Het is daarom van belang om direct na de behandeling en 24 uur erna goed te koelen met ijs. De roodheid zal dan zeker afgenomen zijn, indien u een blauw plekje heeft kan dat wat langer duren voordat dit weg is.

  Na de behandeling raden wij af om direct make up aan te brengen op de gebieden waar we behandeld hebben. De volgende dag is het zeker mogelijk om weer make up te gebruiken. Indien u gebruik wil maken van een goede camouflerende crème kunnen wij u daarover adviseren in de kliniek!

  Het behandelplan van Restylane Skinboosters

  Voor het optimale resultaat is het van belang om met een opstartfase te beginnen. In deze fase leggen we een goede basis van hyaluronzuur aan die we daarna het beste elke 6 maanden met een touch up kunnen onderhouden.

  Behandeplan met Restylane Skinboosters voor een jaar

  • Start:  We gebruiken 1 of 2 ml Restylane Skinboosters om een optimale basis aan te kunnen leggen.
  • Maand 2:   We gebruiken 1ml Restylane Skinboosters om de basis goed aan te vullen.
  • Maand 3:   Controle moment. Over het algemeen zijn 2 behandelingen vaak voldoende voor de opstartfase. Heel soms wordt een 3e behandeling geadviseerd, bijvoorbeeld bij een erg beschadigde huid of met diepe littekens.
  • Maand 6:   Tijd voor een touch up van 1ml om de basis in optimale staat te houden.
  • Maand 12: Tijd voor een touch up van 1ml om de basis in optimale staat te houden.

  Risico’s en bijwerkingen

  Aangezien het hyaluronzuur van Restylane Skinboosters minder dan 1% afwijkt van het lichaamseigen hyaluronzuur zal het lichaam de gel zeer positief ontvangen.

  De fillers van Restylane zijn al sinds 1996 op de markt en is er sinds die tijd erg veel wetenschappelijk onderzoek verricht om het resultaat te bevestigen. Tevens hebben meer dan 28 miljoen cliënten reeds een behandeling ondergaan zonder afwijkende bijwerkingen. Hieruit kunnen we concluderen dat het een erg betrouwbaar en veilig product is om te gebruiken.

  Na het injecteren kunnen zich alleen een aantal algemene, aan de injectie gerelateerde reacties voordoen zoals beschreven bij het kopje ‘Na de behandeling’.

  “Neem gerust contact met ons op voor extra informatie of als u een vrijblijvend consult wilt inplannen: 085-0212012”

  BeautyFillers
  Afspraak

  Maak een afspraak

  Ja

  BeautyFillers

  Copyright © 2024 BeautyFillers

  Popup

  BeautyFillers