Frons laten verdwijnen in een kliniek vlakbij Spijkenisse
Spijkenisse

Frons in Spijkenisse

Stoort u zich aan de rimpels tussen uw wenkbrauwen? Wilt u deze frons weg laten halen bij een gespecialiseerde kliniek in de buurt van Spijkenisse? Breng dan eens een bezoekje aan BeautyFillers, dé kliniek waar u uw frons kunt weg laten halen in de buurt van Spijkenisse. BeautyFillers is een gespecialiseerde kliniek waar deskundige cosmetische artsen werkzaam zijn. Zij hebben ruime ervaring in cosmetische geneeskunde en werken elke dag met plezier in onze kliniek. Wanneer u uw frons wilt laten behandelen in de buurt van Spijkenisse nodigen wij u graag uit voor een consult.

Consult en behandeling frons vlakbij Spijkenisse

Tijdens dit consult bespreken we uw wensen en bekijken we uw gezicht. Omdat onze kliniek kleinschalig is geven wij u een prettig en gewaardeerd gevoel. Wij vinden het belangrijk dat onze cliënten zich geen nummer voelen.Voordat wij een botox behandeling uitvoeren geven wij eerlijk advies. Afhankelijk van uw wensen en de frons zetten wij een passende behandeling in. Wilt u een frissere uitstraling zonder frons? Wij realiseren deze wens.

Frons verwijderen vlakbij Spijkenisse met botuline toxine

Om een frons te verwijderen in onze kliniek in de buurt van Spijkenisse maken wij gebruik van botuline toxine. Met dit middel worden jaarlijks vele cosmetische behandelingen uitgevoerd. BeautyFillers maakt voor het verwijderen van een frons in de buurt van Spijkenisse gebruik van botuline toxine van de beste merken. Deze merken zijn:

  • Getest
  • Veilig
  • Onderzocht
  • Effectief

Voor het verwijderen en behandelen van een frons bij onze kliniek in de buurt van Spijkenisse maken wij gebruik van merken die al vele jaren gebruikt worden voor medische doeleinden. Deze producten zijn, zeker in de handen van onze specialisten, zeer veilig.

Hoe ontstaat een frons?

Met een botox behandeling pakken wij de frons aan van onze klanten in de buurt van Spijkenisse. Een frons ontstaat door de verandering van de spieractiviteit. Botox blokkeert een zenuwsignaal waardoor de spieren ontspannen. Wanneer deze spieren ontspannen zal de frons verdwijnen. Wanneer u een botox behandeling ondergaat voor uw frons in de buurt van Spijkenisse bij BeautyFillers zal dit enkele maanden werken. Hoe vaker u de botox behandeling ondergaat, hoe langer het effect zichtbaar blijft.

Behandelen van de frons vlakbij Spijkenisse

Wanneer u de frons laat behandelen bij ons in de kliniek in de buurt van Spijkenisse zullen wij botox met een heel klein naaldje in de huid injecteren. Deze behandeling wordt al vele jaren uitgevoerd waardoor wij u kunnen verzekeren van veiligheid en optimale werking. Naast frons rimpels kunnen wij hiermee kraaienpootjes verwijderen en wenkbrauwen liften. Na de behandeling van uw frons in de buurt van Spijkenisse zullen wij u advies geven over de nazorg.

Neem contact op

BeautyFillers

Stel uw vraag

Frons | Spijkenisse

Copyright © 2024 BeautyFillers

Popup

BeautyFillers