Frons laten verdwijnen in een kliniek vlakbij Oud-Beijerland
Oud-Beijerland

Frons laten weghalen in Oud-Beijerland 

Na verloop van tijd moet bijna iedereen er aan geloven. Een ontsierende frons laat zich zien tussen de wenkbrauwen. Waar eerst nog sprake is van een dun lijntje, vormt zich hier langzaam maar zeker een echte, diepe frons. De frons tussen uw wenkbrauwen ontstaat door een verandering van de spieractiviteit. Om deze frons te laten verdwijnen, bieden wij u bij ons in de kliniek een behandeling aan, die de spieren laat ontspannen. Dit doen we via een injectie met botox, die ervoor zorgt dat de spieren tot rust komen.  

Injectie voor het verwijderen van een frons 

Veiligheid is belangrijk bij het verwijderen van een frons. In onze kliniek werken goed opgeleide artsen en gebruiken we uitsluitend botox van de beste merken. Deze zijn allemaal: 

  • Onderzocht 
  • Getest 
  • Veilig 
  • Effectief 

Deze zekerheid zorgt er samen met de kennis van onze gespecialiseerde artsen voor dat uw frons in Oud-Beijerland verdwijnt. Geniet ook van een frisse uitstraling en lees de ervaringen van cliënten die u zijn voorgegaan. 

Consult bij een Beautycoach in Oud-Beijerland 

Bij een behandeling laten we niets aan het toeval over. Onze werkwijze begint daarom altijd met een consult. Onze Beautycoach heeft in onze kliniek tijdens dit gesprek alle tijd voor u. Samen doorloopt u uw medische geschiedenis, maar er zal u ook gevraagd worden waarom u een behandeling tegen een frons wilt ondergaan. Er is volop tijd om uw vragen te stellen tijdens het consult. De behandelingen worden door ons tegen een voordelig tarief uitgevoerd.  

Maandenlang geen frons te zien 

Kiest u voor een behandeling tegen de frons tussen uw wenkbrauwen, dan loopt u bij ons de deur uit met een verfrissende blik en uitstraling. We staan ook na de behandeling voor u klaar met nazorg. Benieuwd wat het effect van een behandeling tegen een frons tussen de wenkbrauwen in uw geval is? Neem vandaag nog contact met ons op en verzeker uzelf van een afspraak.   

Neem contact op

BeautyFillers

Stel uw vraag

Frons | Oud-Beijerland

Copyright © 2024 BeautyFillers

Popup

BeautyFillers