Team tekst

Het Team

BeautyFillers
Team tekst

Drs. Irene Veth

Dokter Irene heeft geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit van Maastricht. Ze heeft gewerkt binnen de plastische chirurgie, chirurgie en ouderenzorg. Dokter Irene is inmiddels sinds 2017 dagelijks werkzaam als cosmetisch arts. Haar handelsmerk is een mooi en natuurlijk resultaat met persoonlijke aandacht.

Ze is aangesloten bij: European College of Aesthetic Medicine & Surgery en de Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Ze gaat regelmatig voor congressen en nascholingen naar het buitenland zoals FACE te Londen, IMCAS te Parijs, Dalvi Humzah Anatomy Course en Blepharoplasty and Facelifting Course te Cork.

Dokter Irene is gecertificeerd cosmetisch arts, KNMG geregisteerd. Dit betekent dat ze officieel opgeleid is als cosmetisch arts. Dit sluit geheel aan bij de missie van de NVCG om met dit keurmerk bekwame cosmetisch artsen een beschermende kwalificatie te bieden. Dokter Irene is 1 van de 180 cosmetisch artsen in Nederland met deze officiele titel!

BIG registratienr: 39918852201

 

 

BeautyFillers
Team tekst

Drs. Alex Heezen

Dokter Alex heeft geneeskunde gestudeerd aan de universiteit van Utrecht.

Tijdens zijn studie geneeskunde heeft hij zich de laatste jaren verdiept in de dermatologie. Zonneschade en veroudering van de huid is iets wat hem altijd al bezig heeft gehouden. Deze twee interesses kan hij perfect combineren binnen de cosmetische geneeskunde. Sinds 2018 verricht hij dagelijks cosmetische handelingen. Eerst bij Faceland en sinds 2020 in zijn eigen praktijk en meerdere lokaties in het land.

Voor dokter Alex staat aandacht voor de patiënt centraal. Dit is wat voor hem het werk ook leuk maakt en waarin hij zich onderscheidt ten opzichte van anders artsen. U zult bij dokter Alex altijd het gevoel hebben zijn volledige aandacht te hebben gekregen. Mocht u in aanmerking komen voor behandelingen die hij niet uit voert, dan moet u denken aan chirurgische behandelingen, dan zal hij ook naar de juiste collega kunnen doorverwijzen. 

BIG registratienr: 69923377701

 

 

 

 

 

BeautyFillers
Team tekst

Drs. Kevin Cinca

Dokter Kevin heeft geneeskunde gestudeerd aan de Erasmus universiteit van Rotterdam.

Tijdens zijn studie heeft dokter Kevin ervaring opgedaan op de afdeling chirurgie waarbij hij essentiële anatomische kennis heeft opgedaan en zijn technieken in het uitvoeren van medische ingrepen heeft verfijnd. Daarnaast heeft hij wetenschappelijk onderzoek gedaan op de afdeling plastische chirurgie van het Erasmus Medisch Centrum. Bovendien heeft dokter Kevin diverse programma's doorlopen gericht op de gezichtsanatomie en hierin ook lesgegeven aan medische studenten.

Naast zijn ervaringen in het ziekenhuis heeft hij zijn cosmetische scholingen onder andere gevolgd in Nederland en in Londen, waar hij een breed spectrum aan nieuwste technieken heeft leren beheersen. Deze past hij dan ook veelvuldig toe en heeft hij veel ervaring op kunnen doen bij een keten van cosmetische klinieken in Nederland.

Naast het beoefenen van de cosmetische geneeskunde is dokter Kevin momenteel in opleiding tot huisarts, waarbij hij de werelden van cosmetiek en gezondheidszorg combineert.

BIG registratienr: 89932237101

BeautyFillers
Team tekst

Marieke Pirard

Kliniekmanager / Beautycoach

Marieke heeft tot 2015 met veel passie en plezier gewerkt in de cosmetische wereld bij een groot dermatologisch / cosmetisch bedrijf. Op deze manier heeft ze kennis gemaakt met de beste klinieken, de beste artsen en de beste producten wereldwijd. Op dit moment heeft ze nog steeds veel contacten met dergelijke bedrijven en klinieken om up to date te blijven van de laatste technieken en ontwikkelingen in de cosmetische markt.

 Haar doel als Kliniekmanager is om al deze kennis bij Beautyfillers samen te brengen zodat we u als cliënt de meest optimale behandeling en beleving in de kliniek kunnen bieden.

Daarnaast ontvangt Marieke u graag als Beautycoach in de kliniek. Tijdens het consult stelt zij samen met u een behandelplan op dat past bij uw wensen, uw persoonlijkheid en uw huidtype. Uiteraard is er alle ruimte voor vragen en opmerkingen, geen enkele vraag is haar vreemd.

Na de behandeling bij uw cosmetisch arts komt u terug bij Marieke voor de nazorg en verdere afspraken.

BeautyFillers
Afspraak

Maak een afspraak

Ja

BeautyFillers

Copyright © 2024 BeautyFillers

Popup

BeautyFillers