Team tekst

Het Team

BeautyFillers logo
BeautyFillers
Team tekst

Drs. Ashwyn Schotborg

Aesthetisch arts

Dokter Ashwyn heeft geneeskunde gestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Hij heeft altijd interesse gehad in het optimaliseren van iemands geluk en gezondheid. Dokter Ashwyn heeft zich, na het behalen van zijn artsenbul, sterk ontwikkeld in de vitaliteit / leefstijlgeneeskunde. Naast de sport, coaching en de orthomoleculaire geneeskunde heeft hij zich gespecialiseerd in de cosmetische geneeskunde. Gezondheid en schoonheid gaan naar zijn mening hand in hand en hebben een duidelijk versterkend effect op elkaar. Naast nationale en internationale opleidingen is dokter Ashwyn zijn cosmetische carrière in 2015 gestart onder leiding van Nederlands meest ervaren cosmetisch arts: Dokter Tom van Eijk. Dit heeft voor de gedegen basis gezorgd, waarna hij bij diverse klinieken ruime ervaring heeft op kunnen doen in de cosmetiek. Hij is nu druk bezig zijn eigen visie op het gebied van gezondheid en schoonheid uit te dragen.

BIG registratienr: 99918754801

 

BeautyFillers logo
BeautyFillers
Team tekst
 

 

 

BeautyFillers logo
BeautyFillers
Team tekst

Drs. Irene Veth

Cosmetisch arts

Dokter Irene heeft geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit van Maastricht. Ze heeft gewerkt binnen de plastische chirurgie, chirurgie en ouderenzorg. Dokter Irene is inmiddels sinds 2017 dagelijks werkzaam als cosmetisch arts. Haar handelsmerk is een mooi en natuurlijk resultaat met persoonlijke aandacht.

Ze is aangesloten bij: European College of Aesthetic Medicine & Surgery en de Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Ze gaat regelmatig voor congressen en nascholingen naar het buitenland zoals FACE te Londen, IMCAS te Parijs, Dalvi Humzah Anatomy Course en Blepharoplasty and Facelifting Course te Cork.

Dokter Irene is gecertificeerd cosmetisch arts, KNMG geregisteerd. Dit betekent dat ze officieel opgeleid is als cosmetisch arts. Dit sluit geheel aan bij de missie van de NVCG om met dit keurmerk bekwame cosmetisch artsen een beschermende kwalificatie te bieden. Dokter Irene is 1 van de 180 cosmetisch artsen in Nederland met deze officiele titel!

BIG registratienr: 39918852201

BeautyFillers logo
BeautyFillers
Team tekst

Marieke Pirard

Kliniekmanager / Beautycoach

Marieke heeft tot 2015 met veel passie en plezier gewerkt in de cosmetische wereld bij een groot dermatologisch / cosmetisch bedrijf. Op deze manier heeft ze kennis gemaakt met de beste klinieken, de beste artsen en de beste producten wereldwijd. Haar doel als Kliniekmanager is om al deze kennis bij Beautyfillers samen te brengen zodat we u als cliënt de meest optimale behandeling en beleving in de kliniek kunnen bieden.

Daarnaast ontvangt Marieke u graag als Beautycoach in de kliniek. Tijdens het consult stelt zij samen met u een behandelplan op dat past bij uw wensen, uw persoonlijkheid en uw huidtype. Uiteraard is er alle ruimte voor vragen en opmerkingen, geen enkele vraag is haar vreemd.

Na de behandeling bij uw cosmetisch arts komt u terug bij Marieke voor de nazorg en verdere afspraken.

BeautyFillers logo
BeautyFillers
Afspraak

Maak een afspraak

Ja

BeautyFillers logo
BeautyFillers

Copyright © 2023 BeautyFillers Alle rechten voorbehouden

Popup

BeautyFillers logo
BeautyFillers