Team tekst

Het Team

BeautyFillers logo
BeautyFillers
Team tekst

Drs. Mirthe van der Putten

Chef de clinique

Dokter Mirthe heeft geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit te Utrecht. Inmiddels is ze al ruim 6 jaar werkzaam binnen de chirurgie en plastische chirurgie. Hierbij heeft ze reeds veel ervaring opgedaan op het gebied van kleine chirurgische ingrepen waardoor haar algemene kennis en kunde in esthetiek zeer goed ontwikkeld zijn.

Daarnaast is dokter Mirthe breed opgeleid als cosmetisch arts en is ze gespecialiseerd in behandelingen met botuline toxine en fillers. Ze heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan bij Doctors at Soap in de cosmetiek.

Binnen BeautyFillers is dokter Mirthe Chef de clinique en verzorgt ze zowel de behandelingen met injectables als de medisch cosmetische behandelingen zoals ooglidcorrecties en verwijderen van moedervlekken.

Door haar brede algemene kennis en ervaring op het gebied van medische esthetiek is zij zeer kundig, erg betrouwbaar en heeft ze oog voor detail.

BIGNR: 29913622701

BeautyFillers logo
BeautyFillers
Team tekst
 

 

 

BeautyFillers logo
BeautyFillers
Team tekst

Drs. Ashwyn Schotborg

Cosmetisch arts

Dokter Ashwyn heeft geneeskunde gestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Hij heeft altijd interesse gehad in het optimaliseren van iemands geluk en gezondheid. Dokter Ashwyn heeft zich, na het behalen van zijn artsenbul, sterk ontwikkeld in de vitaliteit / leefstijlgeneeskunde. Naast de sport, coaching en de orthomoleculaire geneeskunde heeft hij zich gespecialiseerd in de cosmetische geneeskunde. Gezondheid en schoonheid gaan naar zijn mening hand in hand en hebben een duidelijk versterkend effect op elkaar. Naast nationale en internationale opleidingen is dokter Ashwyn zijn cosmetische carrière 4 jaar geleden gestart onder leiding van 1 van Nederlands meest ervaren cosmetisch arts: dokter Tom van Eijk. Dit heeft voor de gedegen basis gezorgd waarna hij bij diverse klinieken ruime ervaring heeft op kunnen doen in de cosmetiek. Hij is nu druk bezig zijn eigen visie op het gebied van gezondheid en schoonheid uit te dragen. BIG nr: 99918754801

BeautyFillers logo
BeautyFillers
Team tekst

Marieke Pirard

Kliniekmanager / Beautycoach

Marieke heeft in de afgelopen 7 jaar met veel passie en plezier gewerkt in de cosmetische wereld bij een dermatologisch / cosmetisch bedrijf. Op deze manier heeft ze kennis gemaakt met de beste klinieken, de beste artsen en de beste producten wereldwijd. Haar doel als Kliniekmanager is om al deze kennis bij Beautyfillers samen te brengen zodat we u als cliënt de meest optimale behandeling en beleving in de kliniek kunnen bieden.

Daarnaast ontvangt Marieke u graag als Beautycoach in de kliniek. Tijdens het consult stelt zij samen met u een behandelplan op dat past bij uw wensen, uw persoonlijkheid en uw huidtype. Uiteraard is er alle ruimte voor vragen en opmerkingen, geen enkele vraag is haar vreemd.

Na de behandeling bij uw cosmetisch arts komt u terug bij Marieke voor de nazorg en verdere afspraken.

BeautyFillers logo
BeautyFillers
Afspraak

Maak een afspraak

Ja

BeautyFillers logo
BeautyFillers

Copyright © 2022 BeautyFillers Alle rechten voorbehouden

Popup

BeautyFillers logo
BeautyFillers