Een botox behandeling bij Beauty Fillers
Botox

Botox

Wilt u graag minder rimpels? Een gladde huid zonder dat het onnatuurlijk wordt? Maak dan een afspraak voor een botox behandeling bij Beauty Fillers. Beauty Fillers is een gespecialiseerde kliniek waar u verschillende botox behandelingen kunt ondergaan. Botox is een middel om de beweging van de spieren te kunnen verminderen en te laten ontspannen. Met een botox behandeling wordt door middel van een injectievloeistof de spieractiviteit in het gelaat verminderd. Wilt u graag uw rimpels verzachten? Uw kraaienpootjes wegwerken? Of een wenkbrauwlift? Met botox realiseren wij het allemaal. Het resultaat van botox is al na ongeveer een week te zien. Wanneer u het vaker herhaald zal de botox in de toekomst langer zijn werking blijven doen. Wilt u meer informatie over een botox behandeling? Neem dan contact met ons op of bekijk onze website. Wij werken met een team ervaren en gediplomeerde dokters die u graag weer laten stralen. Graag nodigen wij u uit voor een intakegesprek waarin we uw wensen bespreken.

Een botox behandeling zonder pijn

Een botox behandeling met Botuline Toxine A is nagenoeg pijnloos. Op gevoelige plekken kan er gebruik gemaakt worden van een verdovende crème waardoor u nog minder voelt van de behandeling. Na de behandeling wordt uw huid gekoeld om zwellingen te verminderen. Het prettige aan een botox behandeling met Botuline Toxine A is dat u direct naar huis kunt. Tijdens een behandeling met Botuline Toxine A worden de zweetkliertjes op zenuwniveau, die direct op de huid eindigen, geblokkeerd. Na een aantal dagen zal het zweten stoppen en is uw huid heerlijk droog. Met deze behandeling kunt u overmatig transpireren goed tegengaan!

Hoe lang werkt een botox behandeling met Botuline Toxine A?

Het effect na een behandeling met Botuline Toxine A behoudt haar effect tussen ongeveer de 4 en 9 maanden. Geleidelijk zullen blokkades van de zweetklieren verdwijnen en zult u weer gaan transpireren. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u zeggen dat het overmatig transpireren steeds minder wordt, naarmate u de behandeling regelmatig zal ondergaan.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

BeautyFillers logo
BeautyFillers

Stel uw vraag

Botox

Copyright © 2021 BeautyFillers Alle rechten voorbehouden

Popup

BeautyFillers logo
BeautyFillers