Botox tegen rimpels bij BeautyFillers in Rotterdam 
Botox

Botox tegen rimpels bij BeautyFillers in Rotterdam 

Rimpels verminderen met botox  

Er komt een fase in het leven waarop uw leeftijd zich aftekent in het gezicht. Waar het eerst nog dunne lijntjes zijn, ontstaan op een gegeven moment diepe rimpels. Stoort u zich aan de rimpels in uw gezicht en wilt u gebruikmaken van botox tegen rimpels? In dat geval kunnen wij u hierbij van dienst zijn. 

Hoogwaardige medische zorg bij gezichtsbehandeling 

Uw gezondheid is u dierbaar en dat begrijpen wij. Wij bieden u daarom een gezichtsbehandeling met botox van hoogwaardige kwaliteit. Dit betekent dat u wordt geholpen door een deskundige arts die weet hoe botox tegen rimpels op een veilige manier kan worden toegepast.  

Botox met fijne naaldjes toepassen 

Aan de bovenkant van het gezicht zijn rimpels vaak al op jongere leeftijd zichtbaar. Dit is te wijten aan de spiertjes die direct onder de huid gelegen zijn. Door BotulineToxine A te gebruiken, kunnen wij deze rimpels veilig en effectief voor u aanpakken. In onze kliniek staan wij dagelijks klaar voor klanten die hun  

Botoxbehandeling voor het gezicht 

Een behandeling met botox kan in uw gezicht zorgen voor een vermindering van onder andere: 

  • De frons tussen uw ogen 
  • Rimpels op uw voorhoofd 
  • Kraaienpootjes 

De spierspanning die de rimpels laat zien, vermindert door de injectie met botox . U ziet er zichtbaar ontspannen uit en uw huid wordt egaler. Er zijn meerdere behandelingen waarbij botox uitkomst biedt. Wij vertellen u graag over alle mogelijkheden tijdens een vrijblijvend intakegesprek. 

Maak een afspraak met BeautyFillers 

Laat ons weten tegen welke ontsierende rimpels u botox wilt inzetten en neem contact ,dan plannen wij het consult met u in. U krijgt een eerlijk en passend advies dat duidelijk maakt wat in uw situatie de beste keuze is. Op basis daarvan kunt u een weloverwogen keuze maken in uw strijd tegen rimpels. 

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

BeautyFillers

Stel uw vraag

Botox

Copyright © 2024 BeautyFillers

Popup

BeautyFillers