Een botox behandeling in de buurt van Oud-Beijerland bij Beauty Fillers
Oud-Beijerland

Botox in Oud-Beijerland

Bent u op zoek naar een kliniek voor botox in Oud-Beijerland? Beauty Fillers in Hoogvliet is het adres in de regio Oud-Beijerland voor een veilige en betrouwbare botox behandeling. Droomt u de laatste jaren van minder rimpels? Of van een stralend gezicht met meer volume? Een wat jongere uitstraling? Dan is een botox behandeling bij Beauty Fillers de oplossing voor al uw dromen. Benieuwd of botox bij u werkt? Maak dan een afspraak in onze kliniek. Graag nodigen wij u uit voor een eerste en vrijblijvende intake voor botox in onze kliniek in de buurt van Oud-Beijerland. De arts luistert uitvoering naar uw wensen en geeft eerlijk en persoonlijk advies.

Botox in Oud-Beijerland met behandeling met Botuline Toxine A

Naarmate u ouder wordt verliest de huid haar elasticiteit. Het gevolg hiervan is dat u meer rimpels en/of lijntjes krijgt. Deze gevolgen kunt u verminderen door middel van botox. Een behandeling met Botuline Toxine A zorgt ervoor dat de spieractiviteit in het gezicht wordt vermindert. De volgende behandelingen kunnen worden ondergaan bij Beauty Fillers:

  • Rimpels
  • Kraaienpootjes
  • Frons
  • Wenkbrauwlift
  • Gummy smile

Resultaten van een botox behandeling in Oud-Beijerland bij Beauty Fillers

Het resultaat van een botox behandeling in onze kliniek in Oud-Beijerland is dat uw rimpels verdwijnen of worden verzacht. Enkele dagen na de behandeling begint het zijn werking te doen en zal de spieractiviteit in uw gelaat verminderen. De rimpels in uw gezicht worden veel minder diep en uw huid wordt een stuk gladder.

Intakegesprek voor een botox behandeling in Oud-Beijerland bij Beauty Fillers

Een botox behandeling bij Beauty Fillers begint altijd met een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek bespreken we uw wensen en worden de verwachtingen besproken. Daarnaast kunt u al uw vragen stellen en zal de arts u uitleg geven over de behandeling. Een botox behandeling in Oud-Beijerland van Beauty Fillers rekent af met rimpels. Maak vandaag nog een afspraak voor een intakegesprek!

Neem contact op

BeautyFillers

Stel uw vraag

Botox | Oud-Beijerland

Copyright © 2024 BeautyFillers

Popup

BeautyFillers