Een botox behandeling in de buurt van Rotterdam bij Beauty Fillers
Rotterdam

Beautyfillers is dé kliniek in de regio Rotterdam voor Botox!

Bent u op zoek naar een kliniek voor botox in Rotterdam? Beauty Fillers in Hoogvliet is het adres in de regio Rotterdam voor een veilige en betrouwbare botox behandeling. Droomt u de laatste jaren van minder rimpels? Of van een stralend gezicht met meer volume? Een wat jongere uitstraling? Dan is een botox behandeling bij Beauty Fillers de oplossing voor al uw dromen. Benieuwd of botox bij u werkt? Maak dan een afspraak in onze kliniek. Graag nodigen wij u uit voor een eerste en vrijblijvende intake voor botox in onze kliniek in de buurt van Rotterdam. De arts luistert uitvoering naar uw wensen en geeft eerlijk en persoonlijk advies.

Verliest uw huid ook elasticiteit? Dan is botox de oplossing

Naarmate u ouder wordt verliest de huid haar elasticiteit. Het gevolg hiervan is dat u meer rimpels en/of lijntjes krijgt. Deze gevolgen kunt u verminderen door middel van botox. Een behandeling met Botuline Toxine A zorgt ervoor dat de spieractiviteit in het gezicht wordt vermindert. De volgende behandelingen kunnen worden ondergaan bij Beauty Fillers:

  • Rimpels
  • Kraaienpootjes
  • Frons
  • Wenkbrauwlift
  • Gummy smile

Uw rimpels verdwijnen of verzachten na een botox behandeling in Rotterdam bij Beauty Fillers

Het resultaat van een botox behandeling in onze kliniek in Rotterdam is dat uw rimpels verdwijnen of worden verzacht. Enkele dagen na de behandeling begint het zijn werking te doen en zal de spieractiviteit in uw gelaat verminderen. De rimpels in uw gezicht worden veel minder diep en uw huid wordt een stuk gladder.

Een botox behandeling bij Beautyfillers start met een intakegespek

Een botox behandeling bij Beauty Fillers begint altijd met een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek bespreken we uw wensen en worden de verwachtingen besproken. Daarnaast kunt u al uw vragen stellen en zal de arts u uitleg geven over de behandeling. Een botox behandeling in Rotterdam van Beauty Fillers rekent af met rimpels. Maak vandaag nog een afspraak voor een intakegesprek!

Neem contact op

BeautyFillers

Stel uw vraag

Botox | Rotterdam

Copyright © 2024 BeautyFillers

Popup

BeautyFillers