BeautyFillers Rotterdam is hét adres voor een wenkbrauwlift 
Wenkbrauwlift

BeautyFillers Rotterdam is hét adres voor een wenkbrauwlift 

Wanneer een werkbrauwlift laten doen? 

Heeft u last van hoofdpijn en zeggen mensen tegen u dat u er vermoeid uitziet? De kans bestaat dat u te maken heeft met hangende wenkbrauwen. Gelukkig is hier een goede behandeling voor in te zetten die in korte tijd tot een mooi resultaat leidt. U kunt namelijk bij ons uw wenkbrauwen laten liften. De ingreep bestaat uit het weghalen van overtollige huid om de wenkbrauw vervolgens weer op de oorspronkelijke plek terug te plaatsen.  

Wenkbrauwen laten liften bij BeautyFillers

Als de zwaartekracht vat op u krijgt en uw huid minder stevig is geworden door veroudering, heeft dit ook invloed op uw wenkbrauwen. Deze gaan zakken en dat zorgt ervoor dat u last krijgt van hoofdpijn. Een blijvende oplossing voor hangende wenkbrauwen is een wenkbrauwlift. In onze kliniek hebben wij al veel cliënten mogen helpen met behulp van een behandeling voor hangende wenkbrauwen. 

Frisse blik na wenkbrauwlift 

Al vrij snel nadat de behandeling is afgerond, mag u naar huis om te herstellen van de ingreep. De eerste dagen is het normaal dat het gebied rondom de ogen gezwollen en blauw is. Is de herstelperiode voorbij, dan zult u versteld staan van het verschil dat de wenkbrauwlift teweeg heeft gebracht. Van een vermoeide blik is geen sprake meer en de hoofdpijn behoort tot het verleden. 

Maak een afspraak met BeautyFillers 

U kunt contact opnemen om een afspraak voor een wenkbrauwlift te maken of om een vraag te stellen. Wij voorzien u graag van alle benodigde informatie, zodat u weet wat u te wachten staat als u bij onze kliniek in Rotterdam een ingreep ondergaat. Voor alle behandelingen geldt dat wij eerst een consult inplannen. Dit geeft zowel u als de chirurgisch arts de kans om alle vragen te stellen die nodig zijn voor het beste resultaat. 

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

BeautyFillers

Stel uw vraag

Wenkbrauwlift

Copyright © 2024 BeautyFillers

Popup

BeautyFillers