Kraaienpootjes laten verwijderen voor een frisse blik
Kraaienpootjes

Behandeling tegen kraaienpootjes in [PLAATSNAAM]

Kraaienpootjes laten behandelen 

Lachrimpels of kraaienpootjes zijn de zichtbare lijntjes direct naast de ogen. Niet lachen is geen optie, maar een behandeling met fillers en botox tegen kraaienpootjes  is dat wel. Bij BeautyFillers helpen wij regelmatig mensen met een botox behandeling bij kraaienpootjes. Onze tevreden klanten lopen na afloop met een mooi egaal en glad gezicht onze kliniek uit. 

Hoe werkt botox? 

Het gebruik van botox zorgt voor een spierverslapping en dat is bij diepe kraaienpootjes dé oplossing. De kraaienpootjes zijn zichtbaar door de sterke werking van de spieren rondom uw ogen. Lachrimpels of kraaienpootjes kunnen op verschillende manieren ontstaan. Zo kunt u kraaienpootjes krijgen door: 

  • Huidveroudering 
  • Teveel aan zonlicht 
  • Gebruik van alcohol 
  • Roken 

Hoewel de term lachrimpels doet vermoeden dat het uitsluitend door lachen wordt veroorzaakt, is dat dus niet het geval. Behalve een behandeling met botox kunt u uw lachrimpels laten behandelen met fillers. Het enige dat u hoeft te doen is contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak. 

Frisse blik na een botox behandeling tegen kraaienpootjes 

Wanneer u de diepe zichtbare lijntjes naast uw ogen door onze deskundige arts wilt laten behandelen, starten we altijd met een consult. Dit doen we om zeker te weten dat u al uw wensen kenbaar heeft gemaakt en de arts de kans te geven uw gezicht uitvoerig te bekijken. 

Filler behandeling tegen lachrimpels 

Zijn uw kraaienpootjes nog niet zo diep, dan kan het gebruik van fillers voldoende zijn om de lachrimpels te verhelpen. De lijntjes worden met de fillers opgevuld, waardoor het prachtige resultaat direct zichtbaar is. 

Consult voor behandeling tegen kraaienpootjes 

Loop niet langer rond met de ongewenste lijntjes rond uw ogen, maar neem vandaag nog contact met ons op. Wij plannen het eerste gesprek dan met u in. Bent u na afloop van het gesprek tevreden over de behandeling die u wordt geboden, dan kan de afspraak voor de behandeling in overleg met u worden gemaakt. 

Neem contact op

BeautyFillers

Stel uw vraag

Kraaienpootjes

Copyright © 2024 BeautyFillers

Popup

BeautyFillers