Kraaienpootjes laten behandelen

Kraaienpootjes laten behandelen in [PLAATSNAAM]?

Wat zijn lachrimpels of kraaienpootjes? 

Kraaienpootjes of lachrimpels zijn de lijntjes die zichtbaar zijn als u lacht. Helaas blijft het niet beperkt tot zichtbare rimpels tijdens het lachen. Naarmate u ouder wordt, zijn de (on)diepe rimpels continu aanwezig. Lachrimpels met fillers laten behandelen in de buurt van Oud-Beijerland en Spijkenisse biedt dan uitkomst. 

Wat veroorzaakt kraaienpootjes? 

De term lachrimpels en kraaienpootjes worden door elkaar gebruikt. Toch is de benaming lachrimpels niet helemaal correct. Er zijn verschillende invloeden die bijdragen aan het ontstaan van kraaienpootjes. Lachrimpels kunnen namelijk ontstaan door onder andere: 

  • Gebruik van alcohol 
  • Huidveroudering 
  • Roken 
  • Zonlicht 
  • Lachen  

Laat BeautyFillers u helpen met een behandeling met botox of fillers tegen kraaienpootjes en ervaar zelf het effect van deze behandeling. 

Fillers tegen lachrimpels 

Kraaienpootjes beginnen met zichtbare dunne lijntjes. Dit is het moment waarop lachrimpels laten behandelen met fillers nog mogelijk is. Door de vloeistof met een dun naaldje in te brengen, worden uw rimpels opgevuld en krijgt u de jonge en gladde uitstraling weer terug. 

Botox tegen kraaienpootjes 

Botox heeft de eigenschap dat het zorgt voor een verslapping van de spieren. Dit maakt het zo geschikt in de strijd tegen lachrimpels. Botox wordt vaak ingezet als de kraaienpootjes al wat dieper. 

Glad en egaal gezicht na behandeling tegen kraaienpootjes 

Wanneer u de diepe zichtbare lijntjes naast uw ogen door onze deskundige arts wilt laten behandelen, starten we altijd met een consult. Dit doen we om zeker te weten dat u al uw wensen kenbaar heeft gemaakt en de arts de kans te geven uw gezicht uitvoerig te bekijken. 

Contact opnemen met BeautyFillers 

Stoort u zich aan de lijntjes rond uw ogen en wilt u hiervoor een behandeling in Rotterdam ondergaan? Neem dan even contact met ons op. Wij stellen alles in het werk om u naar tevredenheid te helpen. 

Neem contact op

BeautyFillers logo
BeautyFillers

Stel uw vraag

Kraaienpootjes laten behandelen

Copyright © 2024 BeautyFillers Alle rechten voorbehouden

Popup

BeautyFillers logo
BeautyFillers