Gummy smile in de buurt van Oostdijk laten behandelen?
Oostdijk

Gummy smile in Oostdijk

Wilt u graag een mooie glimlach? Stoort u zich aan het tandvlees dat zichtbaar is wanneer u lacht? Een gummy smile is de specialisme van BeautyFillers. BeautyFillers is een betrouwbare en gespecialiseerde kliniek waar u terecht kunt voor een gummy smile in de buurt van Oostdijk. Wanneer u uw gummy smile wilt laten behandelen in de buurt van Oostdijk nodigen wij u uit voor een eerste gesprek. Tijdens een consult krijgt u een gesprek met de arts over een gummy smile in de buurt van Oostdijk. Graag bekijken we of u geschikt bent om de behandeling te ondergaan. Om dit te kunnen beoordelen kijken we naar uw medische achtergrond, uw gezicht en uw wensen. Vragen als, waar stoort u zich aan? Wat wilt u graag anders zien? Staan centraal. Op basis van uw wensen kijken we welke fillers het beste zijn voor het behandelen van uw gummy smile in de buurt van Oostdijk. Bij een behandeling aan een gummy smile in de buurt van Oostdijk is uw gezondheid belangrijk. Veiligheid staat centraal en alle risico’s moeten uitgesloten worden. Wilt u een consult over uw gummy smile in de buurt van Oostdijk? Maak dan een afspraak. Bij BeautyFillers krijgt u eerlijk advies.

Wat is een gummy smile?

BeautyFillers helpt al vele jaren cliënten met het behandelen van een gummy smile in de buurt van Oostdijk. De gummy smile wordt ook wel de tandvleeslach genoemd. Wanneer er sprake is van een gummy smile is er een groot deel van het tandvlees zichtbaar wanneer u lacht. In sommige gevallen van een gummy smile die wij behandelt hebben in de buurt van Oostdijk waren de tanden zelfs zichtbaar wanneer iemand niet glimlacht. De gummy smile ontstaat wanneer de balans tussen de lippen en het tandvlees niet in balans is. Een gummy smile correctie bij ons in de buurt van Oostdijk biedt dan dé oplossing.

Gummy smile verhelpen met botox

Sommige mensen storen zich aan een gummy smile. Een gummy smile kan het team van BeautyFillers in de buurt van Oostdijk verhelpen. Met een paar prikjes bent u voor een lange tijd af van de gummy smile. Deze botox behandeling voeren wij uit voor het behandelen van de gummy smile in de buurt van Oostdijk. Een gummy smile kan veroorzaakt worden doordat de hefspier in de bovenlip zo sterk is dat het deze naar boven trekt tijdens het lachen. Hierdoor is er een groot gedeelte van het tandvlees zichtbaar. Door middel van botox kunnen wij deze spier verslappen en de gummy smile in de buurt van Oostdijk verhelpen.

Lach weer zonder gummy smile

Glimlachen is voor iedereen belangrijk. Het is immers het visitekaartje van uw gezicht. Mensen met een gummy smile die deze hebben laten behandelen bij ons in de buurt van Oostdijk durfde niet meer te glimlachen. Na een gummy smile behandeling in de buurt van Oostdijk kunt u weer genieten van uw lach. BeautyFillers geeft u:

  • Uw zelfvertrouwen terug
  • Een prachtige glimlach
  • Een verantwoorde behandeling
  • Advies op maat

Maak een afspraak om te kijken wat wij voor uw gummy smile in de buurt van Oostdijk kunnen betekenen.

Neem contact op

BeautyFillers logo
BeautyFillers

Stel uw vraag

Gummy smile | Oostdijk

Copyright © 2023 BeautyFillers Alle rechten voorbehouden

Popup

BeautyFillers logo
BeautyFillers