Onbezorgd lachen met hulp van BeautyFillers 
Gummy smile

Onbezorgd lachen met hulp van BeautyFillers 

Overmatig tandvlees laten behandelen

U voelt zich heerlijk en heeft plezier. Onbezorgd lachen is dé manier om dat te uiten. Met een gummy smile is dat niet altijd eenvoudig. Het zichtbare tandvlees kan u onzeker maken. Het gevaar ligt op de loer dat u een uitgebreide glimlach gaat vermijden en dat is zonde.   

Hoe ontstaat een gummy smile?

U krijgt gummy smile doordat de hefspieren, die zich in de bovenlip bevinden, te sterk zijn ontwikkeld. Deze overactiviteit heeft tot gevolg dat de bovenlip teveel wordt opgetrokken. Het resultaat is een lach die niet alleen uw tanden laat zien, maar ook uw tandvlees. Bij de meeste mensen is een tandvleeslach of gummy smile al zichtbaar op jonge leeftijd en dat maakt dat het hebben van een tandvleeslach niet zomaar te voorkomen is. 

Botox behandeling bij gummy smile

De overactieve hefspieren kunnen met een botox behandeling van BeautyFillers tot rust worden gebracht. Het zorgt ervoor dat de bovenlip meer zakt en uw tandvlees niet meer wordt getoond. Dit is de kracht van botox, die de spieren doet verslappen.  

Gummy smile behandeling na consult

Voordat tot behandeling wordt overgegaan, ontvangen wij u graag eerst bij ons in de kliniek op consult. De cosmetisch arts waarmee u een afspraak heeft, zal uw gummy smile beoordelen en u antwoord geven op al uw vragen. Pas als u overtuigd bent van de meerwaarde van de behandeling met botox, wordt een afspraak gemaakt om uw tandvleeslach te verhelpen. 

Contact met BeautyFillers

Kom in contact met onze deskundige medewerkers en geef aan dat u een afspraak wilt maken om over een gummy smile behandeling te praten. Wij plannen dan direct het consult voor u in. Daarmee is de eerste stap gezet richting een stralende glimlach die laat zien hoe u zich voelt. 

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

BeautyFillers

Stel uw vraag

Gummy smile

Copyright © 2024 BeautyFillers

Popup

BeautyFillers