Gezichtsbehandeling met botox vlakbij Oud-Beijerland
Oud-Beijerland

Gezichtsbehandeling met botox in Oud-Beijerland 

Mist u uw vertrouwde frisse blik en uitstraling, als u in de spiegel kijkt? Kom langs bij BeautyFillers in Oud-Beijerland voor een kennismakingsgesprek. Laat ons weten wat u graag anders wilt zien om weer zelfverzekerd door het leven te gaan. Het persoonlijke gesprek vindt plaats met een van onze specialisten, die als geen ander weten wat u nodig heeft.  

Bent u na dit overtuigd en besluit u een afspraak te maken, dan kijkt u uit naar een behandeling die veilig en hygiënisch wordt uitgevoerd. Onze kliniek voldoet aan alle voorwaarden die worden gesteld aan een verantwoorde gezichtsbehandeling. 

Wat is een gezichtsbehandeling met botox? 

Bij een gezichtsbehandeling met botox in Oud-Beijerland wordt door een van onze artsen een kleine hoeveelheid botox in uw spier gespoten. Dit gebeurt via een dunne naald. Botox heeft de eigenschap dat het de beweging van spieren voor een bepaalde periode vermindert. Het gevolg is een ontspanning in uw gezicht, waardoor rimpeltjes en plooien verdwijnen. Het effect van een botoxbehandeling is al na een aantal dagen goed zichtbaar en houdt zo’n 4 tot 5 maanden aan. Wij zijn volledig transparant over onze manier van werken en de prijzen voor een gezichtsbehandeling met botox en andere behandelingen. 

Hoe verloopt een consult voor een botoxbehandeling? 

Uw veiligheid staat in onze kliniek in Oud-Beijerland altijd voorop. Voordat met een gezichtsbehandeling met botox wordt begonnen, kijken we in een consult altijd eerst naar: 

  • Uw gezicht 
  • Uw medische achtergrond 
  • Uw wensen 
  • De situatie 

Nadat we alles zorgvuldig hebben besproken en beoordeeld, krijgt u van ons een eerlijk en betrouwbaar advies. Wij vinden het belangrijk dat u met een gevoel van veiligheid en vertrouwen naar huis gaat. Bent u overtuigd van de meerwaarde van een gezichtsbehandeling met botox in Oud-Beijerland? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. We heten u graag welkom in onze kliniek. 

Neem contact op

BeautyFillers

Stel uw vraag

Gezichtsbehandeling met botox | Oud-Beijerland

Copyright © 2024 BeautyFillers

Popup

BeautyFillers