Fillers bij Beauty Fillers voor een jonge en natuurlijke look
Fillers

Fillers

Het ouder worden gaat vaak, helaas, gepaard met veranderingen in de huid. Het volume van de huid en de uitstraling van uw gezicht kunnen er voor zorgen dat uw huid ouder oogt dan u werkelijk bent. Het geheim voor een stralende, gladde en jonge huid zijn fillers. Fillers zijn populair bij het behandelen van bijvoorbeeld rimpels. Door middel van een paar prikjes worden de storende rimpels opgevuld waarna deze rimpels dus verdwijnen. Hierdoor krijgt uw gezicht haar jeugdige, frisse uitstraling terug!

Biologisch afbreekbare fillers

Bij Beauty Fillers, de injectables specialist van regio Hoogvliet, maken wij gebruik maken biologisch afbreekbare fillers van goede en bekende merken. Door te werken met biologisch afbreekbare fillers zijn er geen risico’s op het gebied van uw gezondheid.

Direct resultaat met fillers

Na een behandeling met fillers ziet u direct resultaat. Hoe lang u plezier heeft van het resultaat is afhankelijk van de soort behandeling die u heeft ondergaan. Sommige fillers zijn wel 6 tot 12 maanden zichtbaar. De fillers zullen, zelfs op langere termijn, de natuurlijke productie van collageen stimuleren. Dit draagt bij aan een jongere huid.

Oriënterend intakegesprek

Wanneer u een afspraak maakt bij Beauty Fillers zullen wij u eerst uitnodigen voor een oriënterend gesprek. Tijdens een consult zal de arts u uitleg geven over de soorten fillers en samen uw wensen bespreken. Samen met u het gewenste resultaat behalen in ons doel. Onze behandeling met fillers past altijd bij de rest van uw uiterlijk en sluit aan bij uw uitstraling en persoonlijkheid. Een natuurlijke uitstraling staat hierbij centraal. Wilt u ook genieten van een mooie, gladde huid? Maak dan een afspraak voor een oriënterend intakegesprek!

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

BeautyFillers logo
BeautyFillers

Stel uw vraag

Fillers

Copyright © 2022 BeautyFillers Alle rechten voorbehouden

Popup

BeautyFillers logo
BeautyFillers