Fillers bij Beauty Fillers voor een jonge en natuurlijke look
Fillers

Met fillers in uw huid ziet u er weer stralend uit

Minder rimpels zonder operatie 

Bij een wat rijpere huid zorgen rimpels voor een vermoeide en verouderde blik. De huid wordt slapper, er ontstaan rimpels en er vormen zich donkere kringen onder uw ogen. Het onderhuids vetweefsel neemt af en lijntjes langs uw mond worden zichtbaar. Een blik in de spiegel geeft u niet langer de weerspiegeling van uw karakter en dat kan uw zelfvertrouwen aantasten. Gun uzelf weer een frisse en jeugdige uitstraling en laat fillers in uw huid plaatsen door BeautyFillers. Wij staan voor: 

  • Deskundigheid 
  • Veiligheid 
  • Hygiëne 

De gezichtsbehandeling met fillers vindt plaats na een consult met een gespecialiseerde arts. Zo weet u precies welke fillers in uw gezicht worden geplaatst en is er alle tijd om uw wensen kenbaar te maken. Wij stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat u het opvullen van rimpels met vertrouwen tegemoet ziet. Pas als voor u alles duidelijk is, gaan wij de afspraak voor de gezichtsbehandeling met fillers inplannen. 

Rimpels zonder operatie  

Hoe ontsierend rimpels ook kunnen zijn, hiervoor een operatie ondergaan is niet zomaar iets. Bij BeautyFillers worden de rimpels minder zichtbaar zonder operatie. Dit doen we door een veilige gel onder de rimpel aan te brengen en zo het volume weer te herstellen. De biologisch afbreekbare fillers zijn volkomen veilig, waardoor u de behandeling vol vertrouwen in kunt gaan. 

Hoe snel hebben fillers resultaat??? 

Direct na de behandeling ziet u het effect dat de fillers op uw huid hebben. De jonge uitstraling die hiermee wordt bereikt, houdt langere tijd aan. Bovendien stimuleren de fillers de natuurlijke producten van collageen in uw huid. Ook voor u ligt een jonge, frisse uitstraling binnen handbereik bij BeautyFillers. Wilt u ook fillers laten zetten bij BeautyFillers

Neem contact op met BeautyFillers 

Maak een afspraak om een behandeling met fillers te ondergaan. Bij ons staat u centraal. Wij doen ons uiterste best om de behandeling op een fijne manier te laten verlopen. Na afloop van de fillerbehandeling loopt u met een stralende glimlach de deur uit. 

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

BeautyFillers

Stel uw vraag

Fillers

Copyright © 2024 BeautyFillers

Popup

BeautyFillers