Kraaienpootjes in de buurt van Capelle aan den IJssel laten verwijderen voor een frisse blik
Capelle aan den IJssel

Kraaienpootjes in Capelle aan den IJssel

Heeft u last van rimpeltjes aan de zijkant van uw ogen? Wilt u deze kraaienpootjes graag laten verwijderen bij een goede kliniek in de buurt van Capelle aan den IJssel? BeautyFillers kan verschillende behandelingen inzetten om kraaienpootjes te verwijderen in dé kliniek van Capelle aan den IJssel en omgeving. Veel oudere mensen komen bij ons in de kliniek in de buurt van Capelle aan den IJssel om hun kraaienpootjes te laten behandelen. Kraaienpootjes ontstaan vaak op latere leeftijd door het veelvoudig samentrekken van de oogspieren en door houdveroudering. Daarnaast ontstaan kraaienpootjes ook door een bepaalde levensstijl. Roken, alcohol en teveel zonlicht zorgen ook voor kraaienpootjes. Wilt u er weer jong en fris uitzien? Bent u niet tevreden over uw uiterlijk? Wilt u de kraaienpootjes laten behandelen in onze kliniek in de buurt van Capelle aan den IJssel? Graag behandelen onze specialisten uw kraaienpootjes in de buurt van Capelle aan den IJssel en zorgen hiermee dat u weer heerlijk in uw vel zit en straalt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan een afspraak voor een consult.

Kraaienpootjes behandelen

Wanneer mensen ouder worden ontstaan er aan de zijkant van de ogen de eerste rimpels. Deze kraaienpootjes kunnen wij behandelen in onze kliniek in de buurt van Capelle aan den IJssel. Met het samenknijpen van de ogen of lachen worden deze kraaienpootjes zichtbaar. Wanneer mensen ouder worden, wordt de huid dunner en slapper. Door het verlies van natuurlijk vet onder de huid verliest dit zijn veerkracht. Het gevolg van dit is dat de oog rimpels toenemen. Deze kraaienpootjes kunnen wij behandelen in de buurt van Capelle aan den IJssel met botox. Met een botox behandeling worden kraaienpootjes veilig verwijderd. Onze cosmetische artsen zijn experts in het behandelen van kraaienpootjes en staan voor u klaar in de buurt van Capelle aan den IJssel.

Kraaienpootjes verwijderen met botox en fillers

Fillers zijn vulmiddelen waarmee er met een kleine injectienaald in de huid wordt gespoten. Hiermee worden de kraaienpootjes verminderd of opgevuld. De volgende rimpels zijn hier goed mee weg te werken:

  • Kraaienpootjes
  • Plooien
  • Wanglijnen
  • Hangende mondhoeken

Sommige kiezen naast fillers voor een botox behandeling voor het verwijderen van kraaienpootjes in de buurt van Capelle aan den IJssel. Wanneer u een botox behandeling ondergaat voor het verwijderen van kraaienpootjes in de buurt van Capelle aan den IJssel zullen we het spierweefsel laten ontspannen waardoor de kraaienpootjes worden verzacht of helemaal verdwijnen. Wilt u graag een behandeling ondergaan voor het verwijderen van kraaienpootjes in de buurt van Capelle aan den IJssel? Neem dan contact met ons op. Graag nodigen wij u uit voor een kennismaking waarin wij uw wensen bespreken en de kraaienpootjes bekijken.

Neem contact op

BeautyFillers logo
BeautyFillers

Stel uw vraag

Kraaienpootjes | Capelle aan den IJssel

Copyright © 2021 BeautyFillers Alle rechten voorbehouden

Popup

BeautyFillers logo
BeautyFillers